Natuurproduct om algen te voorkomen

Vincia Algae Cleaner

  • Geschikt voorvoor 20.000 liter water
  • MateriaalVloeistoffen

De natuurlijke keuze
Algenpreventie op een natuurlijke wijze! Vincia Algae Cleaner bindt fosfaat in het vijverwater, waardoor het voedingsstoffen voor algengroei ontneemt. Het verwijdert én voorkomt zowel draad- en slijmalgen als zweefalgen (groen water) in de vijver.

• Dit product is geen biocide. Aanwezige algen zullen door het gebrek aan voedingsstoffen binnen enkele weken verminderen.
• Algen zijn zuurstofproducenten, het verdwijnen daarvan kan tot zuurstoftekort leiden. Beluchting of gedeeltelijke waterverversing kan dan nodig zijn.

Tip
• Voorkom algen door elke 8 weken een dosis Vincia Algae Cleaner aan het water toe te voegen.
• Houd de waterhardheid op peil met GH Plus. Een ideale GH-waarde ligt tussen de 8 en 12° DH.
 
De natuurproducten van Vincia houden de vijver vrij van algen en bevorderen de waterkwaliteit op natuurlijke wijze. Ze zijn 100% milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Vincia is er voor de vijverliefhebber die liever geen onnatuurlijke middelen gebruikt, maar wel genieten wil van het leven rondom zijn heldere waterpartij.
Vind een verkooppunt

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid