drijvende thermometer voor in uw vijver.

Thermometers

Voor een optimale verzorging van uw vijvervissen is het belangrijk om te weten wat de watertemperatuur is. Veel vissen reageren op deze temperatuur en hebben ook meer of minder eten nodig afhankelijk van de watertemperatuur. De watertemperatuur bepaalt de voedselopname van vissen en het zuurstofgehalte in het water.

Pond Thermometer: Drijvende thermometer, deze thermometer wordt geleverd met een koord zodat u de thermometer ook makkelijk uit het water kan halen indien nodig.

Thermometer op zonne-energie: Met de Solar Pond Thermometer wordt de temperatuur van het vijverwater gemeten en is eenvoudig digitaal af te lezen. Door middel van solar wordt in de energiebehoefte voorzien. De temperatuur van het vijverwater bepaalt hoe de vissen gevoerd dienen te worden en/ of er beluchting nodig is.
 
Vind een verkooppunt

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid