Waterornament

Niet iedereen wil of kan een vijver kwijt in zijn tuin. Toch geeft water in de tuin een extra dimensie en zorgt voor nog meer sfeer. Overwegingen om geen vijver te nemen kunnen onder andere zijn dat u geen ruimte heeft voor een vijver, dat er kleine kinderen spelen in de tuin, of dat u een vijver te veel onderhoud vindt geven. Een waterornament is natuurlijk heel iets anders dan een vijver. Met een waterornament kunt u op een creatieve manier toch water toevoegen aan uw tuin.
 
Waterornamenten kunnen in de tuin of op het terras en balkon worden geplaatst. Een waterval, fontein en waterornament werken allemaal volgens hetzelfde principe. Het water wordt uit een waterreservoir omhoog gepompt. Het reservoir kan een vijver zijn of een waterbak. Via het waterornament komt het water tevoorschijn en vervolgens stroomt het terug in het waterreservoir. De waterbak is voorzien van een rooster of een deksel met gaten dat aan het oog onttrokken kan worden met kiezels en keien.
Vind een verkooppunt

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid